Almir Aganspahić potpisao za NK Čelik
Foto: NK Čelik

Zeničani predstavili novo pojačanje

Almir Aganspahić potpisao za NK Čelik · Zvanično

Poput ostalih premijerligaša i NK Čelik se pojačava za novu sezonu, a klub sa Bilinog polja je upravo predstavio svoju posljednju akviziciju.

Riječ je o 22-godišnjem napadaču Almiru Aganspahić.

SportSport.ba je već najavio da će Aganspahić danas postati novo pojačanje Čelika, a zenički klub je upravo i potvrdio njegov angažman.

Inače, Almir Aganspahić je sa NK Čelik danas potpisao dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj mladi napadač je prošle sezone nosio dres Fk Krupa, dok je prije toga branio boje Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Osijeka i Sarajeva. Jedno vrijeme je proveo i u Norveškoj.

Aganspahić je prošle sezone odigrao 23 utakmice u PL za Krupu, postigao je četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

XRETROVIZOxX
Dali je ovaj portal u vlasništvu Čelika ili jedino Čelik radi nesto zanimljivo u ovoj ligi??!!!
2 4
Orhan
vala Agane neznam gdje te više nisu gurali, pa bio si u čeliku na vratima, pa se nešto sjebalo, nakon 18 klubova nekate malo i u zenici?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije