Bekić odigrao sjajan meč, pa poslao poruku Tuzla Cityju: "Ganjat ćemo se do kraja"

Zrinjski savladao Rudar sa 3:0

Bekić odigrao sjajan meč, pa poslao poruku Tuzla Cityju: "Ganjat ćemo se do kraja"

E. Čaušević

Zrinjski je večeras na svom terenu pobijedio Rudar sa 3:0.

Plemići su bez mnogo muke uspjeli da dođu do tri boda u meču devetog kola i na kraju su sa tri gola u mreži ispratili Rudar kući.

Jedan od najboljih na terenu bio je Almir Bekić koji je upisao čak tri asistencije večeras.

Bekić je nakon utakmice za SportSport.ba otkrio svoje utiske.

"Tako djeluje jer je bilo 3:0 i neko će misliti da je bila lagana utakmica, ali to nije slučaj po ovako teškom terenu. Znali smo da nas čeka težak protivnik koji ima brze igrače u napadu i tako smo se spremali za njih. Na terenu smo se postavili veoma ozbiljno i došli smo do pobjede", rekao je Bekić koji se osvrnuo i na svoju odličnu igru večeras.

"Na zagrijavanju protiv Veleža sam osjetio povredu zadnje lože i nisam mogao da igram. Medicinski tim je uspio da me osposobi koliko je mogao, odigrao sam fantastičan meč čime sam prezadovoljan, ali najvažnije je da smo pobijedili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski i Tuzla City se izdvajanu na tabeli malo u odnosu na druge timove?

"Tuzla City je jako kvalitetna ekipa što su pokazali ovdje kada smo igrali. Danas su to pokazali jer su u gradskom derbiju pobijedili Slobodu. Ganjat ćemo se do kraja", poručio je lijevi bek Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Boki
Hocete al.u kur.padate u tuzli sto.posto + siti ima utakmicu manje zaboravite na titulu ona ide u tuzlu
5 3
Ado_GTI
Nema te se šta ganjati protiv Tuzla City djeca 2 puta ubacuje loptu u teren u kontra napadu da vam ljudi nebi dali gol. Na taj način se ne uzima titula.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi