Almir Pliska narednih godinu dana na Bilinom polju

Novi igrač u redovima NK Čelik

Almir Pliska narednih godinu dana na Bilinom polju

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika za 10 dana novu sezonu u Premijer ligi BiH otvaraju domaćom utakmicom protiv ekipe Metalleghe iz Jajca. Zeničani su u ljetnom prelaznom roku ostali bez najboljih igrača, ali su uspjeli i angažovati neka pojačanja, koja će im pomoći u borbi za opstanak.

Nakon Jasmina Smrike, Danijala Brkovića, Anesa Haurdića i Bojana Markovića, crno-crveni dres u narednih godinu dana nosit će i Almir Pliska 28-godišnji krilni nogometaš.

Ovaj igrač u svojoj karijeri nastupao je za mnogo klubova poput Sarajeva, Olimpica, Veleža, Travnika, Zvijezde, Slavije, Goražda, Partizanija i Moravca. U prošloj sezoni u dresu Slavije odigrao je samo pet utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima se očekuje dolazak Branislava Arsenijevića, Mahira Karića, te možda i Adisa Nurkovića, čime bi Zeničani kompletirali ekipu pred početak prvenstva.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti