Alvaro Morata objavom na Instagramu izazvao gnjev navijača Real Madrida

Dugo je krio čiji je navijač od malih nogu...

Alvaro Morata objavom na Instagramu izazvao gnjev navijača Real Madrida

Španski napadač Alvaro Morata jučer je zvanično posao novi igrač Atletico Madrida u koji je stigao na jednoipogodišnju posudbu iz Chelseaja.

Njegov dolazak u Atletico nije se svidio nekim navijačima ovog kluba, koji su protivnici dovođenja bivših članova rivalskog Reala, pa se Morata potrudio da ih "kupi" jednom fotografijom na Instagramu.

Tako je 25-godišnji Španac objavio svoju fotografiju iz dječačkih dana na kojoj pozira u dresu Atletico Madrida, čime se da zaključiti da je uvijek bio privrženiji crveno-plavim bojama.

Morata je u opisu fotografije istakao da mu je od djetinjstva bio san da zaigra za Atletico Madrid, što je poprilično naljutilo navijače Real Madrida za koji je španski reprezentativac nastupao u dva navrata - od 2010. do 2014. i u sezoni 2016/17.

Zanimljivo, Morata će vrlo brzo biti u prilici da zaigra protiv Real Madrida jer je gradski derbi na rasporedu 9. februara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Con la ilusión de un niño... 🔴⚪️🔴 #AupaAtleti

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Najgora sorta igraca gdje god dodje tu mu je san igrati. Kao i Boateng oduvijek mu san Real, sada dosao u Uefalonu i tu je bio kao san haha ne kontaju da ispadaju smjesni
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi