Alvaro Morata se vraća u Italiju?
Foto: EPA

Rossoneri žele Moratu

Alvaro Morata se vraća u Italiju?

M. Šljivak

Napadač Real Madrida Alvaro Morata dobio je ponudu iz Italije.

Ekipa Milana, koja najavljuje velike stvari u narednoj sezoni, spremila je ponudu za Moratu i žele ga vidjeti u narednoj sezoni u svojim redovima.

Morata je veoma nezadovoljan činjenicom da je drugi napadač Reala iza Karima Benzeme, te je najavio odlazak.

Interes za 24-godišnjeg napadača pokazuju timovi iz Premiershipa. Spominjao se kao potencijalno pojačanje Chelseaja, ali je se u igru za njegovo dovođenje uključio i Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri stvaraju novi tim i najavljena su velika ulaganja. Morata bi navodno mogao biti jedno od novih lica u svlačionici tima sa San Sira, a pregovori su najavljeni nakon finala Lige prvaka.

Eventualnim potpisom za Milan, Morata bi se vratio u Seriju A, gdje je dvije sezone igrao za torinski Juventus.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi