Alvaro Negredo postigao najbrži gol 2020. godine

Čak je i kamermana uhvatio na spavanju

Alvaro Negredo postigao najbrži gol 2020. godine

S. Grebović

Jučer je odigran finalni susret Kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata u kojem je najviše razloga za slavlje imala ekipa Al-Nasr-a.

Alvaro Negredo se prije nešto više od godinu dana skrasio u katarskom Al-Nasru, gdje nije zaboravio da radi ono u čemu je najbolji, a to je postizati golove.

Tim koji sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Krunoslav Jurčić je u finalu nadmudrio bio bolji Al-Ahli Dubaija rezultatom 2:1.

Gledaoci su zauzeli svoja mjesta na tribinama, igrači na terenu, sudija je označio početak utakmice, a Negredo pogodio nakon samo pet sekundi igre. Brzina i spretnost Španca su iznenadile čak i redatelja ovog prenosa, koji nije baš na najbolji način ni ispratio njegov gol.

Iako smo tek zakoračili u 2020. godinum vrlo je vjerovatno da je ovo najbrži gol, za sada u novoj godini.

Podsjećamo, Negredo je kroz karijeru pored Bešiktaša još igrao za klubove poput Valencije, Manchester Cityja, Real Madrida, Seville, Middlesbrougha...

Za reprezentaciju Španije je odigrao 21 meč i pritom postigao deset pogodaka.

Top Komentari

premium
Pa jel vrlo vjerovatno ili je najbrži za sada?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi