Negredo otišao u Al-Nasr, primanja - paprena

Španac napustio Bešiktaš

Negredo otišao u Al-Nasr, primanja - paprena

Al-Nasr iz Dubaija nova je stanica u karijeri iskusnog španskog napadača Alvara Negreda.

Ovaj 33-godišnji nogometaš je nakon jedne sezone provedene u redovima Bešiktaša odlučio prihvatiti ponudu iz UAE-a i potpisati za Al-Nasr, gdje će nositi dres sa brojem 11.

Inostrani mediji pišu kako će Negredo svoj boravak u Dubaiju papreno naplatiti. Navodno za dvije godine ugovora će zaraditi ukupno 14 miliona eura, i to bez raznih bonusa, a obzirom na visinu prihoda mnogi su ovaj transfer opisali kao "zlatnu penziju".

Negreda će u Al-Nasru trenirati srbijanski stručnjak Ivan Jovanović.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjećamo, Negredo je kroz karijeru pored Bešiktaša još igrao za klubove poput Valencije, Manchester Cityja, Real Madrida, Seville, Middlesbrougha...

Za reprezentaciju Španije je odigrao 21 meč i pritom postigao deset pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi