Alves: Teško je izabrati između Messija i Neymara

Brazilac vjeruje da će Messi osvojiti Zlatnu loptu

Alves: Teško je izabrati između Messija i Neymara

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Dani Alves izjavio je da je Lionel Messi zaslužio da osvoji Zlatnu loptu.

Brazilac je kazao kako je Messi imao odličnu godinu, te da je Barca na njegovim krilima osvojila skoro sve trofeje u prošloj sezoni. On je dodao da vjeruje da Messi i Neymar zaslužuju da budu ispred Cristiana Ronalda.

"Teško mi je izabrati između Messija i Neymara, jer su obojica u odličnoj formi. Ipak, mislim da je Messi zaslužio da osvoji Zlatnu loptu, a Neymar da bude ispred Cristiana Ronalda", rekao je Alves.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zlatna lopta za ovu godinu biće dodijeljena 11. januara u Zurcihu, a za nju se bore Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.