Alves: Zakazali smo
Foto: EPA

Defanzivac Juventusa potpuno iskren

Alves: Zakazali smo

S. Bošković

"Nismo se branili kao što znamo", poručio je Dani Alves nakon finala Lige prvaka. 

Juventus je poražen od Real Madrida rezultatom 4:1, a bivši fudbaler Barcelone nije krio nezadovoljstvo. 

"Morali smo izjednačiti nakon što smo primili drugi gol, ali u drugom dijelu Real je jednostavno bio bolja ekipa", izjavio je Alves, te dodao: 

"Znali smo kako će oni igrati, no mi smo zakazali. Nismo igrali odbranu kako treba. Ako na ovom nivou fudbala protiv Real Madrida niste potpuno koncentrisani onda će vas Real kazniti", zaključio je brazilski fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedino pogodak u Cardiffu za Staru damu postigao je Mario Mandžukić, dok su za Real pogađali Ronaldo (dva puta), Casemiro i Asensio. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti