Alžir desetkovan pred sutrašnji susret

Halilhodžić u problemima

Alžir desetkovan pred sutrašnji susret

Iako je ranije izjavljivao kako ga najviše plaši odbrana, Vahid Halilhodžić nema ništa manje razloga za brigu ni na drugim pozicijama u ekipi.

Igrači poput Chafaija, El Orfija, Cadamura, Soudanija, Djebboura neće biti na raspolaganju našem stručnjaku pred sutrašnji susret, a upitan je nastup Milanovog Mesbaha.

 

Ipak, ni ovako desetkovana reprezentacija Alžira nije nimalo naivna, a prema procjenama alžirskih medija sastav za sutrašnju utakmicu sastav se već zna.

 

Na golu će stajati M'Bohli, a odbrambeni bedem ispred njega će činiti Mesbah, Medjani, Belkalem, Mostefa. U veznom redu su Lacen, Guedioura, Kadir, Boudebouz, Feghouli. Usamljen u napadu biće Gasmi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Alžirski mediji su naše Zmajeve predstavili kao izuzetno opasnu reprezentaciju koja u jesenjem dijelu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo nije ubilježila nijedan poraz uz impresivnu gol razliku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.