Alžirci demantovali dogovor sa Sušićem

Bh. stručnjak čeka na posao

Alžirci demantovali dogovor sa Sušićem

Brojni mediji iz Alžira prije nekoliko dana su objavili informaciju da je Safet Sušić preuzeo tamošnji USM Alger. 

Sušić je, kako se navodi, obavio razgovore sa čelnicima alžirske momčadi i potom pristao da naredne sezone naslijedi Milouda Hamdija na trenerskoj poziciji, međutim od cijele priče vjerovatno i dalje nema ništa. 

USM Alger je na svojoj zvaničnoj stranici demantovao da je postignut dogovor sa proslavljenim bh. fudbalerom, a nije tajna da osim vodeće alžirske momčadi Sušića želi i reprezentacija ove sjevernoafričke zemlje. 

Posljednji posao Sušić je imao u francuskom drugoligašu Evianu u kojem je poslije katastrofalnih rezultata dobio otkaz. Još je vodio BiH, Ankaraspor, Rizespor, Ankaragucu, Konyaspor, Istanbulspor, Hilal i Cannes. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi