16

Komentari (16)

HUNTER
Nisi kalibar za šehera, niti za Sarajevo, niti za Želju. Sretno i prijatno
Tas14
E moja upravo Sarajeva, držite bahile kao: Cmiljanica i Kobiljara a ovako dobrog a jeftinog igraca niko ne uzima
Vico
Kobiljar ? Pa uz bodula najbolji igrač u ovoj sezoni..
Rastafarian
Uzima stari, uzima...Zrinjski, pročitaj malo :)
Robot
A Bodul je od derbija pao bas sa formom . Bio je bas dobar do derbija, na derbiju po meni najgori jedino sto je zabio gol iz slobodnjaka koji je izborio Kobiljar. A za Kobiljara se definitivno slazem. Svaku tekmu frajer izbaci jedan na jedan bar jednog igraca i konstantno pravi razliku kad ima loptu u nogama.
Robot
Ti bas nemas pojma prijatelju. Za Cmiljanica se slazem al Kobiljar...pa frajer najaci igrac Sarajeva sigurno.
Fareus1921
Mali ima 19 godina, ako sada napravi neki dobar transfer , a talenat je, sigurno može napraviti jako dobru karijeru sebi.
zgembo.popuslic
@plemic kako ti napisa "igranje u ligi prvaka bi mu puno znacilo" ispade da bi igro minimum desetak utakmica po sezoni u LP. A znamo da nasi klubovi u zadnje vrijemeu tom takmicenju prodju jedno il eventualno dva kola max.
pjanke.sa
Ne bolan Zgembo, ovaj Plemic misli da je njih dovela Gospa na zadatak tu i da su oni vec osvojili 100 pehara i da im niko nije ravan poslije 16 hajmo reci dobro odigranih zasticenih utakmica
zgembo.popuslic
Ma to je klasika za nase podneblje, poslije par dobro odigranih utakmica ( u njihovom slucaju je malo veci broj) mi postajemo sampioni svemira. A brzo zaboravljamo nesto sto se dosta puta desilo pa je taj isti Zrinjski prije par sezona ispustio 11 bodova prednosti, pa Sarajevo prosle sezone, pa isto Sarajevo jednom imalo solidnu prednost i na kraju jedva uzelo titulu, pa Zeljo imo finu prednost i zadnja tri kola ispusti titulu itd itd. To je nasa liga gdje se za jedan dan ili jedan poraz sve okrene naopako
Realist
Dođi u Zrinjski i pridruži se Juri, Malekinušiću, Šipovcu i Tiću na krilima.
Rastafarian
Dogovoren je već
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.