Beganović: Noge su teške, ali opet smo odigrali dobro

Minimalan poraz Slobode

Beganović: Noge su teške, ali opet smo odigrali dobro

S. Mlaćo

U okviru priprema za drugi dio sezone nogometaši Slobode poraženi su od Mačve iz Šabca sa 1:0.

Tuzlacima je ova provjera dobro došla, a ističu da rezultat nije bio u prvom planu.

"Prvi meč za nas u ovom pripremnom periodu. Noge su nam bile teške što je sasvim normalno u ovom ciklusu teških treninga. Mačvi je ovo danas bila predzadnja provjera pred početak prvenstva, međutim danas smo odigrali jednu dobru utakmicu", istakao je kapiten Slobode Amar Beganović.

Sloboda nastavlja sa pripremama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Akcenat je bio na tome da svi igrači istrče 45 minuta u jednom dobrom tempu, što smo i ostvarili. Rezultat svakako nije bio u prvom planu. Nastavljamo se spremati u Tuzli i nadam se da će sve ići po planu i programu", dodao je Beganović.

Podsjetimo, Tuzlaci su polusezonu završili na osmom mjestu sa 22 osvojena boda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi