Amar Beganović: Zaslužili smo pobjedu protiv Veleža, ali nije nam se dalo da ga zabijemo

Kapiten Slobode nakon meča

Amar Beganović: Zaslužili smo pobjedu protiv Veleža, ali nije nam se dalo da ga zabijemo

M. Šljivak

Sloboda i Velež odigrali su meč bez pobjednika na Tušnju.

Nakon poprilično skromnih 90 minuta bilo je 0:0, a kapiten tuzlanskog tima Amar Beganović smatra da je njegov tim zaslužio trijumf.

"Mislim da smo bili konkretnija ekipa, imali smo šanse, nije nam se dalo da ga zabijemo. Zaslužili smo pobjedu", rekao je Beganović.

U narednom kolu Sloboda gostuje Željezničaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo u Sarajevo da igramo fudbal. Željo je pojačan, ali kao što sam rekao idemo igrati fudbal i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
ovaj mali je kreten
8 3
starmac
Pogledaj ti jos utakmicu jednom.Ili se salis.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi