Osim: Ugurali smo gol koji nije ni ružan; Elezović: Ko je gledao utakmicu sve mu je jasno
FOTO: D. Kurbegović

Reakcije nakon meča u Doboju kod Kaknja

Osim: Ugurali smo gol koji nije ni ružan; Elezović: Ko je gledao utakmicu sve mu je jasno

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

Velež je u 13. kolu Premijer lige BiH ostvario prvi gostujući trijumf u sezoni.

Rođeni su savladali Igman iz Konjica rezultatom 0:1 u Doboju kod Kaknja. Gol odluke postigao je Dženan Zajmović u 86. minuti susreta.

Nakon utakmice komentar su dali treneri oba tima Amar Osim i Adnan Elezović.

"Utakmica je bila užasna za gledati. Toliko grešaka, nervoza u samoj igri. Obične stvari se ne mogu normalno odraditi s obje strane. To je toliko bilo jalovo, nervoza mi jedina dolazi na um, ne znam drugi izraz koji da kažem. Dali smo nekakav gol koji nije ni ružan, ugurali smo nekako. Puno stvari treba zaboraviti", rekao je Osim i dodao:

"Ma tenzije su, svima treba, svi se bore za nešto, liga je izjednačena, svaki bod je važan. Klubovi imaju odlične odnose, ne znam čemu tenzije. Nekako je i vrijeme neobično toplo za ovo doba godine, nismo bili ni svježi. Valjda u narednim utakmicama budemo barem mentalno spremniji."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komentar je dao i trener Igmana Adnan Eelezović.

"Prvo poluvrijeme smo bili na nivou, pogotovo u defanzivi. Drugo poluvrijeme smo napravili više pritiska, igrači su napravili nekih prilika, nedostajala je završnica. Ko je gledao utakmicu, vidjeli ste da je crveni karton promijenio utakmicu, sve vam je jasno. Bilo je tenzija na kraju, ali ponavljam, ko je gledao utakmicu bit će mu sve jasno", bile su riječi Elezovića.

Top Komentari

SamoSiroki
Realno, nije igman za prem lige
2 7
Halland
Brko doktor,opet Europa ove godine
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi