25

Komentari (25)

BordoBijeli_exyu_sa
Dzuma petak pa ti sta i da, saperi rakijom noć prije krmetinu
Edin Merlin
F.K Sarajevo je prvi sportski kolektiv koji je donio trofej u Bosnu i Hercegovinu. A to je prva od osam osvojenih titula.
BlueBoys
Cestitamo. :) Nek se zivo i zdravo to je bitno, a titula ce bit aBogda. Znamo svi da je FK Zeljeznicar jedan od prvih sportskih kolektiva koji je nastao u BIH, i samim tim ni vas ne bi bilo (Torpedo) ni vasih titula. Xaxxaa...P.S. Nismo donijeli trofej, al smo igrali polufinale nekog Evropskog takmicenja by the way...:D
Arnel925
Naprijed Radnik gazi strumpfove!
The_maniacs87__
Na pogresnom si mjestu kompleksas
Quartararo20
Druze blago tebi pa na vijest o Zelji ti dodjes i fol naprijed Radnik. Nabijem te na ***** hinjavac jedan, idi prati svoje ili otvori neki vijetnamski chat pa pricajte.
JointUnion87
Kad ne možete vi, migranti, onda barem Radnik, zar ne? :))) 8 komada, tugo moja.
Arnel925
Ma dobra ste vi raja, nemoj te se nervirati.
ryan.giggs
Biće gusto u Bijeljini. Ali će to pitarski sudija sve srediti. Već viđen scenario namještanja, a nije sezona ni krenula.
BlueBoys
Srce na teren!
Edin Merlin
Kec u petak ko vrata..
RocknRolla
Edin Merlin
Samo ako prognoziram pobjedu domaće ekipe to nije razlog da se praviš gumeni majmun.
Fareus1921
Psihijatrija roleee
Edin Merlin
Tuga 8 godina duga....
BlueBoys
Mi tuzni zbog 8 godina, a nije prvi put ni vama ni nama da se ceka, :) Jedino nam krijepi dušu saznanje da tuga 8 komada bruda....xaxaxxa....
Quartararo20
Platu buraz i rokni keca ili posudi pa natovari.
JointUnion87
Tuga 8 komada ... Dali smo više golova Sarajevu u dvije utakmice nego Krupi u pet.
stole
BordoBijeli_exyu_sa
prči li ti koga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.