Bez izjave Amara Osima zbog sukoba s navijačima FK Velež

Nakon meča s Igmanom

Bez izjave Amara Osima zbog sukoba s navijačima FK Velež

Midhat Šljivak

Velež nije uspio da savlada Igman u susretu 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Meč je odigran u Gabeli i završen je rezultatom 1:1, a nakon utakmice došlo je do sukoba između navijača Veleža i trenera Amara Osima.

Navijači Rođenih su tokom utakmice pjevali uvrjedljive pjesme prema treneru svog kluba. To se očigledno nije dopalo iskusnom stručnjaku i nakon utakmice je došlo do verbalnog sukoba.

Zbog toga su mediji nakon svega bili uskraćeni za izjavu trenera Rođenih.

Podsjetimo, Amar Osim je ovog ljeta zamijenio Feđu Dudića na klupi FK Velež i nije imao baš najbolji start s Rođenim.

Klub je ispao iz Evrope od Hamruna s Malte, a u četiri odigrane utakmice u prvenstvu mostarski klub ima jednu pobjedu, dva remija i jedan poraz.

S druge strane trener Igmana Adnan Elezović zadovoljan je osvojenim bodom.

"Težak protivnik na teškom vremenu. Nemamo mi pritiska, imamo plan, tako je bilo danas, iako smo imali samo dva dana odmora. Dosta će nam značiti bod, neće nas ovo sve ponijeti. Idemo u svakoj utakmici maksimalno", rekao je Elezović i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velež igra dobro s loptom. Nažalost primili smo gol iz prekida, ali smo dobro reagovali. Defanzivno smo bili veoma dobri, ali ovaj će nam bod značiti. Dat ćemo sve od sebe da nastavimo s ovakvim igrama".

Igman je trenutno na osmoj poziciji tabele s pobjedom, remijem i dva poraza u četiri odigrana duela u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjeni66
Vala i oni na tribinama sa megfonom su dno dna čitavu utakmicu su revali
12 5
SonPen1946
kamatom ih amawe
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti