7

Komentari (7)

Zizu81
Sve će to biti ok kad počne prvenstvo
Rajvosa2019
Mrsavo brkice mrsavo , Brotnjo 2.Liga FBiH - 27.02 ili ako ovi sharlatani pomjere termin da bi nam naplatili Zeljo ide na -12 , potonut ce kao Titanik sa ovakvom igrom - nadam se boljim izdanjem + derbijem da se pamti
frkt
Ne brini se ti za zeljkana, kad svi lose ocekuju od njega tad vam uvali komada i komada ovo kazem za sve klubove sirom BiH ;)
Rajvosa2019
@frkt ta vremena su prosla lave moj , sampion nikad jaci/ vidis i sam -9 / nadam se dobrom derbiju i nek pobijedi bolji
frkt
Nisu prosla vremena, nije to neki klub iz hercega ili iz Rs pa da dodje i ode. To je stara dama koja godinama ostale kara. A za derbi i ja se nadam sto boljoj tekmi da se uziva fino kao i svaki put, jer je to jedina tekma koja oraspolozi Sarajlije sa obje strane.
Lafac
U roku 24 sata 2 utakmice + dva jutarnja treninga i razne kombinacije u sastavu,dvije pobjede,ja bih se zabrinuo da sam na vašem mjestu pitari.
Rajvosa2019
@Lafac @frkt ali bi Zeljo i sa B ili C timom morao da razvali 3-ligasa - dosta su se mucili/ ali bilo kako bilo ovo su sve prijateljske - 27.02 ili 1.03 ce mo vidjeti kako stvari stoje - nema nista ljepse od dobrog starog derbija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.