Amar Osim kompletirao stručni štab FK Željezničar
Plavi sa Grbavice u ponedjeljak kreću sa pripremama

FK Željezničar starta u ponedjeljak

Amar Osim kompletirao stručni štab FK Željezničar

U ponedjeljak će Željezničar početi pripreme za narednu polusezonu, a šef struke Amar Osim formirao je stručni štab.

Dva trenera koja će obnašati funkcije pomoćnika Amaru Osimu su Almir Memić i Adin Mulaosmanović.

Memić je već sarađivao sa Osimom u periodu od 2009. do 2013. godine, a potom je radio kao pomoćnik Đurbuzoviću i Adžemu. Nakon toga je bio trener Travnika, Goražda i Metalleghea. Mulaosmanović će ostati u stručnom štabu, te će tako nakon saradnje sa Petrovićem i Odovićem biti u stručnom štabu koji predvodi najtrofejniji trener FK Željezničar.

"Za kondiciju Plavih će biti zadužena dva kondiciona trenera. Riječ je o dosadašnjem članu Nedimu Čoviću, te Anelu Hidiću koji je od 2011. do 2016. radio u Želji, a potom u Olimpiku te dvije kineske ekipe. Za trenera golmana imenovan je Adnan Gušo koji je također već sarađivao sa Osimom. Gušo je odnedavno radio kao trener golmana u Omladinskoj školi što će u budućnosti obavljati Elvis Karić, kao i poslove skautinga i analize protivnika prvog tima", potvrđeno je sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Plavi su prvi dio sezone okončali na četvrtom mjestu sa 28 osvojenih bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hdhdui
Bolje mi je da kompletira ekipu inace nece vidit titule jos 7 godina
38 2
Mr.Balboa
Mnogi ne vole Osima,ali istina je da je on najbolji trener Zelje,tako da meni je licno drago sto je on ponovo tu jer ce bar biti I morati biti iskrene borbe I zalaganja u svakoj utakmici,pa taman I kad nebi bili prvaci!!!
5 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi