Enes Sipović napustio Saudijsku Arabiju

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH trenutno bez kluba

Enes Sipović napustio Saudijsku Arabiju

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Enes Sipović napustio je redove Ohod Al-Medina iz Saudijske Arabije. Sipović je u S.Arabiji proveo polusezonu, te ubilježio 11 nastupa.

Bh. internacionalac Enes Sipović napustio je redove Ohod Al-Medina iz Saudijske Arabije. Sipović je u S. Arabiji proveo polusezonu, te ubilježio 11 nastupa.

Radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje koji je nakon završetka saradnje svom sada već bivšem poželio sve najbolje, te istakao da sada okreće novo stranicu u svom životu.

Sipović je prethodno nastupao u Maroku za Ittihad Tanger i RS Berkane, te Westerlo, Otelul Galati, Farul, Petr.Ploiesti, a ponikao je u sarajevskom Željezničaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnji defanzivac danas dolazi u Sarajevo gdje će se spremati za novi klub.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Sipa upadaj u plavu lokomotivu
8 11
rodjak
sta ce u Zelji kad svi zivo odose iz Zelje,evo i ovaj Curujic ode koji im je bio medju najboljima,racuni blokirani,veliki dugovi na sve strane ,podjela na dva tabora i tako dalje i tako dalje.Nije mi drago za dva velikana ali i Celik i Zeljo su na aparatima.Mi smo bili u grobu ali smo se izvadili na jedvite nacine,i evo za sad guramo dobro i imamo dobru perspektivu pa ce mo viditi.Jos tu spomenuti Sarajevo koji radi odlican poso i Slobodu koja igra solidno
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti