Amar Osim među publikom na meču Leotar - Posušje
Foto: FK Leotar

Imao je šta vidjeti

Amar Osim među publikom na meču Leotar - Posušje

A. Čaušević

Uzbudljiv i neizvjestan meč 6. kola Premijer lige na stadionu Police su odigrali Leotar i Posušje. 

Susret sa četiri gola okončan je podijelom bodova. Poslije prvog dijela gosti su vodili golovima Luša Tine Blaža i Luke Begića, da bi se za remi pobrinuli Miloš Sekulović i Asim Zec.

Na tribinama je bilo prisutno oko 800 gledatelja, a među njima je bio i višestruki osvajač Premijer lige, Amar Osim.

Obzirom na za bh. standarde vrlo efikasan i dosta uzbudlji meč Osim je sigurno imao šta vidjeti te se nije pokajao što je stigao na utakmici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni stručnjak posjeduje stan u Trebinju, tokom ljetnog perioda redovan je u Hercegovini, pa uopšte nije iznenađenje što je srijedu popodne proveo na stadionu Police.

Osim je bez posla od proljeća kada je nakon niza slabih rezultat napustio klupu Željezničara. Ranije se povezivao sa preuzimanjem Leotara, ali razgovori nikad nisu ušli u ozbiljnu fazu.

Top Komentari

Plavivozdobarskroz
Brko kakvo god da je ****o, Allah je za pola trenera u ovoj ligi.
5 17
Mackintosh
Amo je legenda i ljudina, a ljubomorne fasisticke duse mogu da mu pu*e
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi