Koliko nogometaša Leotara će biti spremno za srijedu?

Važan meč za Trebinjce

Koliko nogometaša Leotara će biti spremno za srijedu?

S. Mlaćo
Susret 6.kola Premijer lige između Leotara i Posušja biće odigran u srijedu.

Trebao je biti odigran za vikend, no zbog stomačnih problema kod većeg broja igrača iz Trebinja su zatražili odgodu, a NS BiH je prihvatio njihov zahtjev.

Sada je situacija nešto bolja, nakon tri dana na trening su došli svi nogometaši.

“Odradili smo lagani kratki trening da vidimo u kakvom stanju se nalaze. Definitivno ne možemo biti sto posto spremni za srijedu, onako kako bi trebali biti. Poremetilo nas je ovo sve, pa je prava sreća da je nakon subote pauza od dvije sedmice. Dobro će nam doći da se oporavimo, već smo se počeli umarati jer smo i kasnili sa pripremama“, kazao je trener Leotara Branislav Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar nakon pet kola na svom kontu ima četiri boda i jasno je da će sve učiniti da dođe do bodova protiv Posušja koje ima tri boda.

Nakon meča u srijedu Trebinjci će za vikend u goste Veležu koji je sinoć savladao Široki Brijeg na Pecari sa minimalnih 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi