14

Komentari (14)

Fox
Kome se oni dizu? Sa borcem nerjeseno, dobili drugi sastav zrinjskog jedva 1:0, dibili losu mladost i kupili utakmicu protiv celika, losa i oslabljena sloboda im pokazala gdje im je mjesto...... Cestitke slobodi!
leader_of_wolves
Druze Celik je pokraden od elvisa mujica I osima sve stimaju, ne igraju ljudi fer I korektno sve hoce na silu. Al ne brinem se Sarajevo osvaja
kemoo
to to ajmo kmeci mamu ti jebem
Fox
Kome se oni dizu? Sa borcem nerjeseno, dobili drugi sastav zrinjskog jedva 1:0, dibili losu mladost i kupili utakmicu protiv celika, losa i oslabljena sloboda im pokazala gdje im je mjesto...... Cestitke slobodi!
bistrik87
dokrajceni ste vi dugovanjima, samo vam niko nije javio, sta je sa CASom, objavite istinu, nemoj da moram slikat odbijenicu
AnijakManjo
Hahah ti da slikas, e moj jado jadni. Ti si na tom bistriku karina obicna.
sloboda1919tz
ekipa koja dods da izgubi ahaha
Plavi orkestar
Poslije bitke lako je biti general.Tako i mi navijaci poslije svake tekme najpametniji.Veceras smo mogli na našoj Grbavici vidjeti navijace,strucni štab i igrace.Svi su zeljeli pobjedu a igraci najmanje.Tu lezi problem.Pogledajte Ericevu izjavu i sve ce vam biti jasno.On ne skida osmjeh sa lica,nešto mu smješno,valjda se dobro osjeca zbog greške koju je napravio a koja nas je koštala pobjede dok mi navijaci svoja m.da pojedosmo zbog njihovog izdanja veceras.
Samoiskreno
Pokrali ste ljude kao i Celik sto se brutalno pokrali, stidite se. PfC 40+
leader_of_wolves
Ako si vidio druze protiv Celika, kako su nas pokrali Osim I mali pijuni sve ti je jasno.. Offsajd cist pa zatim prekrsaj pa trebao na pocetku iskljuciti zeca zaustavio igru rukom.. Samo varaju brate.. Pozdrav za Grobare iz Zenice, ocekujem da razvalite Molde u play off-u!
VelaHavle
No Elvis Mujic, no party hahahaha
ambrozini
koji si ti pakshu amare. Sad lafo nesto brljali i ti kao zadovoljan sto su navijaci vidjeli lijepe golove. a svi znamo da bi ti dao guzice da si pobjedio. ali neces vise supak jedan i folirantu i demagogu. jebo te otac onaj sto je namjestao i u bivsoj jugi i bio kaznjavan. doci ces i ti na svoje mjesto,samo polako
Mangup87
Brljali ste jer su igrači toliko sebični da s njima treba narednu sedmicu trenirati samo završnicu pred golom . Svako hoće da šutne, da predribla al da doda loptu niko ne razmišlja !
Honduras
smiješan si Amare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.