19

Komentari (19)

teddy sheringham
Osamnaest! A biće još!!
Metropoljac
Biće penala; nemora odma na prvoj utakmici
Seher Rajvosa
OSTANI OSIME HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dzebra2019
Da bordicima nije sviran ovakav penal kmecali bi visokom predstavniku.. nema vecih picki na kugli zemaljskoj , a Amar je gospodin najveci u ovoj ligi usranoj i posranoj ..
Dzebra2019
Čovjek se nije mogo kulturnije pozaliti na penal lakrdiju u reziji Paradzika , svaka mu na mjestu, radnik se branio bunkerski kako samo oni znaju , ginuli protiv Želje , dali ce protiv zrinjskog tako?? Šteta zbog željinih Manijaka , bilo ih je dosta ..
Metropoljac
Trebo je Radnik pustit bodove Želji pa nek ispadne iz lige.
red devil mo
Nije vise bitno ko za koga navija ali ovakve situacije nisu normalne. Ako nije u stanju da vidi ruku nek se kani pistaljke. Ovo se moze desit svakom klubu. MUSVDG
starmac
Ljudi moji dajte covjeku penal i 3 boda da ne kuka vise.Sad ce stalno kukat.Cim se vratio.Nemoze on bez samurajski komentara.
Metropoljac
Bravo za komentar
erba12
Zalite se na jebeni penal,a ne mozete da napravite ozbiljnije probleme jednom Radniku ?
ljoze01
Prvo pogledas utakmicu pa vidis sta je sve njihov golman branio. Ti koliko si glup tebi napravit problem znaci samo dati gol glupane
Metropoljac
Osnovna obaveza golmana je da odbrani sve što može. Šta je trebao po vama?
franjo25z
Ja ruznog insana braco moja mila....
VelaHavle
Kriv je misimovic
BN78
Debeli morz navikao da otima,krade,a cim neko posteno sudi odmah kmecanje,sve u svemu utakmica,ocaj,jedino je bila zima na nivou.
casimiro
Miske odlazi...
BordoSarajevo
Hahahaha daj penala brkanuuu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti