47

Komentari (47)

rodjak
sramota od Amara,pravi seljacki potez lafo gradjanina.Ivica, vjerujem, ne bi sebi nikad dopustio ovako nesto,papanski pravo.Covjek trazio svoje pare a Zeljo ga vaao i nije mu placo kad je trebalo,trebalo bi biti da je "Celo" vise ljut vec Amar
PabloEscobar
Ustati pa spomenuti Ivicu Osima. Taj covjek je uradio i previse za BiH ne samo za Zelju da ga ismijavaju neki praznoglavi krezavi pitari. Hase je isto tako simbol grada, kakvi ste to ljudi? Bosnjak je cudo
user1192
Koliko radnika ceka platu,koliko ih ima da im je ukraden radni staz....demonstrirala se pravna drzava kao da zivimo u Švicarskoj...U trenutku zasjedanja i prvostepene i drugostepene komisije novac je bio uplacen al se vidjela šansa da se moze zakaciti i uzeti ono sto se nije ostvarilo na terenu ...kod odlucivanja je trebao imati prednosti tim koji je izlaz u evropu izborio kroz takmicenje a za kasnjenje je mogla biti neka druga opomena kazna sto bi UEFA sigurno prihvatila...drugi bi bio moj stav da u trenutku zasjedanja novac nije bio uplacen da je bio dug kao kod nekih ..pa glasanje u drugostepenoj komisij je bilo nerjeseno...presudilo je pravilo odluke predsjednika komisije koji je lobirao sitnosicardijski i vjetovatno se ugradio cista nacional politicka odluka a ne u interesu zastite takmicenja....protiv kluba koji kako tako ulaze u infrastrukturu...osvaja trofeje i daje po najvise reprezentativaca u svim kategorijama zasluzuje podrsku sportskih radnika...necasno i nefer uzeti ono sto nisi zaradio takmicenjem zbog formalnosti previda u ekonomij kad vecina krpi kraj sa krajem...istom ukradena titula evidentno...a sad porediti 30 hiljada ipak uplacenih sa desetorostruko vecim iznosom vlastitog novca posuđenog klubu je nefer...pozdrav za one koji funkcionalno promisljaju ma za koga navijali...!!!
Fcs
Kmeeeeeeeeeeee
sloboda72
Da je Leotar u pitanju sve bi bilo u redu.
user1192
Koliko radnika ceka svoju platu,koliko ih ima da im je ukraden radni staz...no ocigledno da su vidjeli sansu da dodu do love koju nisu zaradili na terenu...demonstrirali su pravnu drzavu kao da zivimo u Švicarskoj...u toku zasjedanja i prvostepene i drugostepene komisije novac je bio na racunu Petrovica sad su oni vidjeli sansu zakacivsi se za kao neko kasnjenje a u odlucivanju je trebao imati prednost klub koji je izborio izlazak.na terenu...mogla je biti neka opomena kazna a ne oduzimanje onoga sto se izborilo kroz takmicenje...UEFA bi zasigurno ptihvatila i takvu odluku...jer evo drugostepena komisija je nerjeseno odlucila.dakle pola clanova je bilo da se odobri nastup timu koji je to izborio kroz takmicenje al je prevagnilo.pravilo kod nerjesenog glasanja.odluka predsjednika komisije koji je bio u grupi lobiranja za Radnik...vise politicki nacionalno sitnosicardijski...da se zakite izlobiraju nego da se zastiti igra takmicenje retultat u sistemu gdje svak svakome duguje i kasni...drugi bi bio stav da se doticnom nije uplatilo..kao neki klubovi sto su kaznjeni jer su imali dug...ako Zeljo nemoze dobiti licencu a kako tako se dovija i ulaze u infrastrukturu i stvara uslove gradi stadion sto savez treba podrzati imati u vidu i to a ne praviti igranku i oduzimati mu sredstva koje je kroz igru zaradio...a jos je svjeza i ocigledna krada titule...a sasvom druga je prica o potraznji vlastitog novca koje je covjek posudio klubu ...desetine puta veca od tih 30 hiljada....!
Fcs
Keeeeeeeeeeeee
Trpim
Amaru će se očitat lekcija i kad kući dođe ovakvo ponašanje Švabo neće dopustiti. ŽELJO ako želi biti veliki Klub onda se moraju svi korektno i ponašat. Veliki Klub bi prvi prišao Petroviću i izvinio se za sve, a svoje glupe mamlaze bi suspendovo forma nakon Uefine odluke. Ja sam mislio da je Amar nešto naučio od Oca ali izgleda malo nažalost. Vječno Željin
Fcs
Amawe, oho ti se od babe buba šwabe!!!
bistrik87
ovo je vec kklosarluk, Petrovic makar nije kamatar bio a Osimu kamata ko u Gasija, ja ljubavi prema Zelji, ja vam legende,
Trpim
Ovo nije fino od Amara, svako ima pravo da trži što mu i pripada. I na kraju i dobije. Samo neki bosanski tokmaci neće da shvate ili neznaju pa onda sami ga sebi šuknu i svom Klubu. Nije Petrović kriv što su tokmaci mislili da UEFA funkcioniše na bosanski naćin. Da mogu druge peglat kako hoče. Vidjecemo jesuli išta naučili od tog.
mirza24
Bravo Amare tako se stiti interes kluba a ne kao kod nas u Slobodi
Rekorderi
Iako sam navijač Želje, ne slažem se sa tvojom konstatacijom. Željezničar je imao obavezu i trebao je ispuniti. Sa UEFA-om nema muljanja. Nije Slavko za to kriv. Trebao se pozdraviti sa čovjekom kurtoazije radi. Volim Amara ali prvi on "kopa oči" za svoj novac, što i jeste normalno. Treba kriviti one koji su nas doveli u tu poziciju.
muha
Ti nesto pricas o nemanju kvaliteta za majmunisanje majmune jedan.
Hasimaga
Kamatar, smece od covjeka
Rekorderi
To valjda frustracija zbog toga što ti je materešinu naklofao garant
Fcs
Mrš, mater ti seljačku ..
Rekorderi
Obrati ti pažnju na ovog vašeg ******a koji vas vodi, mater ti on smrdljivu
Fcs
Mrš klošaru.
Rekorderi
Šipu ga ušljo
Fcs
Yebi ti ušljo mamu. -3....hladno....
Lafac
Kakav je kompleks nabio Amar navijačima pojedinih klubova to je čudo jedno. Više prate tekstove FKŽ i komentarišu, nego što prate svoj klub. Živio ti nama Amare još 100 godina i nabijaj kompleks ovim paćenicima!!
Fcs
Dabogda umro i ti i on.
Lafac
Šta očekivati drugo od primitivca s Kobilje Glave
Denchi
Cuj nece sa Petrovicem da se rukuje jer zeljo nije platio sta duguje covjeku??? I nije pristao da laziraju dokument....ovo su fakat budalastine....bas mu pristaje nadimak "Mali Slager"
Edin Merlin
Kako los glumac hahaahahhhahahahaha
Rekorderi
Garant si se smijao tako dok je vas zlostavljao zadnje vrijeme, godine, decenije. Čim ga vidite počnete mucati odmah hahahaha
Torcida
Covjek trazi svoje pare ne bitno bio to Zeljeznicar ili Gosk ne znam sta je sporno , da mu niste duzni nebi bilo ni tuzbe !!!
AzorAhoi
Sramota Amare,ti prvi voliš pare a imaš ih fala Bogu,da su tebe nogirali ko pseto ti bi ih do sudnjeg dana proganjao.
BN78
Sta reći osim glupi morž,koji može biti prvak samo ako gidpidin Ivica Osim,bude predsjednik saveza.
bistrik87
ivica je zivi mrtvac, walking dead
mosaljozemosaplavo
Ajd bar se nazivi a ne ko Hase
Rekorderi
Kažu Hase travu pase....al' odozdo
Fcs
Fcs
Kažu, Hase ti mamu gurnuo podase
Taceoni
Hamar ha ha ha
Zenicanin
kamata je haram Amareeee
papagaj
Bravo Amare, isti taj debeli konj sa advokatom, bivsim predsjednikom Radnika i Begicem sjedili u Beogradu prije odluke da Zelji oduzmu licencu
ALMIN1111
A on uzo zelji crno ispod nokata , i fol nece da se rukuje
user1582017155
To o njemu govori umislio covek da je menadzer
Samo_Realan
Kao navijač Željezničara kažem da je ovo papanski sramota!! Amco ****m li ti brkove ružne
Lafac
Ako si ti navijač našeg kluba ja sam sada zgrožen.Pa zar je moguće da u našim redovima ima papaka kao što je ovaj " samo realan"?
Samo_Realan
Sta ti znas debilu jedan matori
Lafac
Ti si Grbavicu vidio mozda na tv samo,takvi seljaci nemaju pristup tribinama, vokabular imaš samo takav da je mene stid što si bosanac a kamoli kako bi me bilo stid da si navijač Želje!!!
Icardi9
Ja gnjide ovog Osima. A posudjuje pare klubu i onda od istog uzima kamatu!
Rekorderi
To ti iz prakse svog raspalog kluba, je li?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.