Amar Osim poslao poruku za 99. rođendan FK Željezničar

Trener Plavih se oglasio

Amar Osim poslao poruku za 99. rođendan FK Željezničar

M. Šljivak

FK Željezničar danas proslavlja 99. rođendan.

Tim povodom navijačima Plavih sa Grbavice obratio se šef stručnog štaba Amar Osim koji je čestitao rođendan voljenom klubu.

"Šef čestita rođendan svima nama, koji smo na bilo koji način vezani uz klub sa željom da budemo uz klub. Ovo je težak period. Neću biti patetičan i pričati da je klub u najtežem trenutku u historiji kluba, bilo je i težih, ali jedan od težih perioda. Čekamo 100. godina iduće godine i samo uz pomoć i podršku navijača možemo na nekakav svijetli put od 99 godina nastaviti još koliko treba", rekao je Osim za zvaničnu stranicu kluba.

[facebook]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/videos/311242870174947/[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar sigurno želi da 100. rođendan dočeka kao šampion države, a vidjet ćemo hoće li im to poći za rukom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

E.Car
Naprijed Brko do titule!!!! Samo gazi, pitarima fudbal ogadi, vjetnamce kući šalji!!!!
17 18
Rajvosa2019
Sto se tice sampiona , mislim da ce mo mi uzeti opet titulu- i koliko vidim Zeljo ce nam biti najveci konkurent/ naravno za 100 godisnjicu bi Brkici i Zelji titula bila kao slag na tortu - vrjeme ce pokazati svoje / nek je uzme bolji + spremniji , ja se nadam FKS
16 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi