42

Komentari (42)

SonPen1946
Što je najžalosnije,ni sami ne znaju kad im je rođendan hahahah
JointUnion87
Znamo, 25 godina prije vaseg. Pitaj deda. I on je kao dijete navijao za Zelju.
E.Car
Gdje ti je momak
Koliko godina imaš mali? Znaš li koliko je 19+21?
Bakac
GOSPODIN SENAD MISIMOVIC!
MehoS
Sretan rođendan VOLJENI KLUBE!
BlueBoys
Jednom Željeznićar, uvijek Manijak!
Ajax11
Pitaju Amara, šta ceš uzeti Zelji za 100.rodjendan ? Pa od svakog transfera 50% ?
pjanke.sa
Hahahaahhaah joj gada a ovi ga glupavi navijaci slave ko strucnjaka
Ivica_Osim8
Vasi uzimaju poklonjene stanove ex igracima
JointUnion87
@pjanke.sa Dovoljno je vidjeti gdje su poslijeratni igraci Zelje zavrsili, a gdje 'vasi'. Domet su vam Cimirot i Duljevic, hahahaha :)))
Rajvosa2019
Sto se tice sampiona , mislim da ce mo mi uzeti opet titulu- i koliko vidim Zeljo ce nam biti najveci konkurent/ naravno za 100 godisnjicu bi Brkici i Zelji titula bila kao slag na tortu - vrjeme ce pokazati svoje / nek je uzme bolji + spremniji , ja se nadam FKS
JointUnion87
Fer izjava, navijas za svoje, s postovanjem o konkurentu. To postujem. A ne bezvezno pljuvanje i malogradjanske izjave, kojih je nazalost 95% na ovom portalu.
BatonDezitijat
sta je sa dresovima koga vise varate i sto se ne izjasnite za cirkus koji je Brajlovic pravio u izraelu
E.Car
Mazgo dresovi kasne sa izradom jer je sve kasnilo zbog zastoja u radu u Kini i Italiji, šta ti tu nije jasno???? Sejo je sponzor kluba, od takvih svi u državi žive i kao takav je imao privilegiju da bude uz ekipu i da ih moralise kako zna u teškim vremenima. Ako nisi bio u ratu onda ne znaš šta pišem.
pjanke.sa
E care vala si bas glup mitoman. Zadrti onaj najgori
Uranija
@E.Car mitomane rat je stao prije 25 godina, treba li još uvijek se koristiti ratnim strategijama i običajima...koji si ti kloc.hahahahahaha pa nije predizborni skup da borbene priče pričaš.hahahahahaha
JointUnion87
@pjanke.sa Najlakse je biti budala, jelde? Kad nemas kontra argumente, ti onda vrijedjas i psujes. Kladim se da nemas nijednog zuba u gubici.
E.Car
@Uranija Šta mi ti pričaš, ljubitelju mitova. Nema teme o Želji da je ne kometarises a mi smo kao mitomani a tvoj nik je ime jedne od 9 muza iz grčke mitologije i gle čuda baš od one koja je proricala budućnost i bavila se astologijom. Ljubitelju mitologije uzmi lijekove, počni se liječiti. Pusti nas koji volimo svoj klub, bavi se svojim.
Uranija
@E.Car hajde nam jednu borbenu ispričaj...koji si ti klocko mali...hahahahahaha
E.Car
@Uranija nemaš odgovor na to što si ljubitelj mitologije, nisam ga ni očekivao, zato si svaki dan na komentarima o mom klubu.
Uranija
@E.Car nigdje nisam spomenuo da mitomane mrzim...čak šta više volim da čitam vaše mitove i legende...isto tako volim da ‘bacim oko’ na portale sa one strane Drine, tamo isto ima mitova na kilo...hahahahaha
E.Car
@pjanke.sa zadrte mitomane imate u svojim redovima, prvo se time bavite pa onda druge kometarisite. @Uranija iz grčke mitologije, proricala budućnost
E.Car
@Uranija Nisam ti ni rekao da mrzis, pitao sam te kako ti nekog mitomanom možeš nazivati a oličenje si takvog. Preko drine ne kometarisem, poštujem svoje, ne pljujem tuđe a ti? Mi se svoje historije ne stidimo, kometarisi svoju pa ću se rado uključiti.
Uranija
@E.Car niko se ne treba stiditi svoje historije ali isto tako ne treba tudju historiju prekrajati dodavati i izmišljati, upravo je to jedan od razloga zašto se dobije epitet mitomana, kad izmišljaš, lažeš, umanjuješ ili preuveličavaš. Sve ovo što sam ti napisao je upravo to gdje odredjeni broj navijača želje to radi i bavi se tudjom historijom...nadam se da si skontao bez ikakve uvrede ili bilo čega pogrdnog u ovom komentaru. Pozdrav
E.Car
@Uranija Ne znam na šta tačno misliš, kakve izjave su mitomanske??? Kad smo imali titula više dosta pričali ste da smo kupovali, smetali su vam naši uspjesi pa vam je ostalo samo da nas prozivate mitomanima.
Brazuka
Odrekni se tužbe svoje i bit će bolje. Ko god tuzi klub taj nema sta pričati o ljubavi i slično.
pjanke.sa
A neeee zeljovkicama je ok to jer ipak je on strucnjak. 2 puta pobijedio veliko Sarajevo a osvojio cunu.
Brazuka
Sve na stranu, svaki uspjeh, ali nemoj mi o ljubavi molim te. Tuzis klub, sada prodjes uz platu i dug 30 milja mjesečno a navijač nece na kafu danas ode uzet kartu u vidu donacije 5 Km. Nemoj amare molim te.
Ivica_Osim8
Vise strucnjak ima titula nego Sarajevo
Uranija
@Ivica_Osim8 Ivane nije lijepo lagati...mitomanija je bolest Ivane...hahshahahaha
SG87
Samo da unaprijed kazem da RambuIzMostara ****m djecu
JointUnion87
Jbt., ne zna se koji je od vas veci bolesnik. Ti koji psujes djecu ili ove dijabole sto su ti lajkovali komentar. Halo, djecu psujes, bolesniku.
Uranija
@JointUnion87 vidiš kako paziš kad ja nisam tu, jest’ da nisi kakva zamjena ali uhar je :):)
zizu82
JointUnion87 Svakakvih ovdje bolesnika ima.Ja navijam za Sarajevo i volim dobru,zdravu za****nciju,ništa mi draže nego vas malo podhebavati,pogotovo kad imam dobar razlog al nikad ne spominjem porodicu,familiju,djecu,to je tako jadno i odvratno da jednostavno ne mogu da shvatim te mozgove retardirane,neodgojene.Primitivaca mali milion.
E.Car
Naprijed Brko do titule!!!! Samo gazi, pitarima fudbal ogadi, vjetnamce kući šalji!!!!
Bordobjeli
Hebo te putar u ta krezava usta... Od spida ti 2 zuba u glavi ostala..
E.Car
Hahahahaaha krezubi mi to govore, Hahahahaaha. Ustani kad se meni obraćaš slino.
E.Car
Samo da pozdravim kone i da im savjetujem da napišu komentar a ne da me prijavljuju jer ništa time ne postižu. Pokažite svoje znanje i napišite komentar ako ste sposobni za dijalog.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.