29

Komentari (29)

Mirsad
Svi koji psuju Amaru Osimu, iz bilo kojeg razloga, psuju sami sebi. Kluub je u velikoj krizi, jer su ga vodili ljudi kpji nisu iz struke i nisu sposobni za to, za razliku od oba Osima, i oca i sina. Dodajte Želji bodove koje je izgubio jer su pogađali.njegovi bivši igrači, pa ćete vidjeti da su većinu prelahko otpisali.
dino13dino13
jel ovo platio selimovic i amar da brisete komentare !
Bulwyf
Ne kontam ovo manipulisanje lajkovima al hajd
andi
ADILOVIČA,vrati Amare,vrati titulu a ostalo čemo lako,uvjek če biti pizduhana koji neče titula,OSIM je donosio titule,a ovi 4 gosine ni titula ni para,sve su pokrali i pokvarili...
Babo
Sve ce to Velez do godine da sredi... INSALLAH
Fcs
azur
morž sarajevski šupljar
Dule Savic
Jedini slučaj u svijetu gdje se mozdani udar koji se desio ocu, odrazio na sina.
vanja8
Vrati'ja se Šime i doni'ja svježe šuplje priče...
KRKAN
JEDAN JE BABUKA !!!!!!!!!!!
Rizzle84
Hamu
Sretno Brko da ih dovedes u red. Evropa je glavni cilj i mora se ostvariti. Od sljedece godine nema vise HSK i SB, od tada ce se pitati samo Vjeciti rivali,dosta te je Beuse i Covicu.
hdhdui
Ovo sve vise izgleda ko hnl zrinjski osvaja ko dinamo titule a zeljo i sarajevo ko hajduk zadnjih godina lose igraju pa im svak kriv i traze krivce u drugima...
Fcs
Trube je željo, Sarajevo je prvo na tabeli.
hdhdui
Znam i svaka im cast da neko moze parirat zrinjskom a proslih 2 3 godine sarajevo je bilo kao zeljo sad
casimiro
Da si valjao ne bi se posla uzelio.vodio bi neku ekipu u evropi.cuj pokusacemo vratiti stanica.hahahah..pa nije messi.Decko 17 puta odlazio i vracao se.I ti pricas o ozbiljnosti kluba.Stipu suplju amare!Sretno tebi bilo,ali tu pricu ostavi za podobe.
Zvatic
Amar je gigant.
Koba84
Ti si picka znas picko jedna
troša
Jadno je ovo šta nam rade. Ni Amar se ne razlikuje od ovih političara. Samo neke spletke, a samo za đep male grupe ljudi. Uźas!
Bulwyf
Ko je govorio jebo Graovca, Ubiparipa debilu? Kome pokusavas utrpat ovu drugu dvojicu rahljavaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti