Osim: Primili smo gol iz jedinog napada Slobode

Željezničar opet izgubio

Osim: Primili smo gol iz jedinog napada Slobode

A. Čaušević

Željezničar je opet izgubio na Tušnju. Sada od Slobode i to s 1:0.

Amar Osim je u prvoj izjavi poslije utakmice kazao da Plavi s Grbavice mogu žaliti za propuštenim prilikama.

"Mislili smo da ćemo igati na normalnijem terenu gdje će onaj koji zabije prvi gol imati prednost, prije gola Slobode, imali smo dobrih, odličnih i jednu nevjerovatnu priliku, primili smo gol iz jedigno napadana Slobode", kazao je Osim za Moja TV te nastavio:

"Poslije toga se malo unijela nerovza, misliš da je sve protiv tebe i protivnici i bogovi fudbala, ali zadnji pas, centaršut, šut uvijek se nešto ispriječi, imali su spretnost i sreću jer smo i u drugom poluvremenu nastavili igrati korekno, kroz glavu prolaze svakave stvari...", završio je Osim uz zaključak da ako ne postigneg gol ne možeš ni pobijediti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Bolje jednom napasti i postici go,nego imati loptu u nogama i ko fol nesto napadati a ne napraviti nista
14 1
Sarbit2019
Brko ZNA Brko HOČE Brko MOŽE Brko UMIJE Brko RAZUMIJE.....NAPRIJED BRKO
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi