Osim vjeruje da će se stvari okrenuti u korist njegovog tima: "Nismo igrali protiv levata"

Željezničar ispao od Tuzla Cityjy

Osim vjeruje da će se stvari okrenuti u korist njegovog tima: "Nismo igrali protiv levata"

Admin Čaušević

Željezničar sigurno neće osvojiti Kup BiH i to u godini kada klub s Grbavice slavi 100 godina postojanja.

Za Plave je ponovo bio fatalan Tuzla City koji je nakon prvenstvene utakmice bio bolji i u četvtfinalu Kupa sa ukupnih 4:3 poslije penala.

"Bili smo bolji nego neki dan. Možda čak i danas smo bili malo bolji. Ali kad smo malo bolji to nam nije bilo dovoljno. Došlo je do penala, penali su bili lutrija. Pogodili smo stativu na kraju.

"Žao mi je što ovako nismo borbeni prije tri, četiri dana. Nismo se ni tada ni zezali, ali nismo bili skoncentrisani i borbeni kao danas", kazao je Amar Osim poslije utakmice te nastavio:

"Nismo igrali protiv levata, igrali smo protiv ekipe koja zna šta hoće, koja zna kako igrati, ovakve utakmice."

"Ako se budu zalagali i dalje, okrenut će se. Mora se okrenuti. Imamo nekakav kvalitet."

Razmišlja li Osim o odlasku?

"Dio krivice uvijek ima taj koji koji pravi ekipu i selektira igrače. Nemamo rezultate, ali anagžman igrača danas i njihov rad na treningu je ono što javnost ne vidi, već se vidi ono samo na utakmici. Nije to toliko loše da nemam nadu da se to negdje treba vratiti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Imam dovoljno iskustva da znam da treba sačekati da se malo stvari odblokiraju i da se okrenu u tvoju korist. Treba nastaviti raditi i treba se normalno ponašati...", završio je Osim,


Naredni meč Željezničar igra u ponedjeljak, 15. marta kada na Grbavicu u malom gradskom derbiju stiže Olimpik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
Niste igrali protiv levata.Al ste zato vi levati.Mamu li vam vasu.
20 10
Sarbit2019
1000% podrške za Amawa nisi ti Amawe kriv sto je Stilic mamuran,sto je Badzak stavio reklamu svoga hotela od 4 kile na dresove pa usporio igrace,gdje su oni bili kada si ti ulozio tuzbe u željkana 400.000 + kamate.Brko zna BRKO UMIJE 1000% podrske za Amawa
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti