Amar Osim zadovoljan bodom: Rezultat je OK, ali morao sam beka izbaciti

Trener FK Željezničar

Amar Osim zadovoljan bodom: Rezultat je OK, ali morao sam beka izbaciti

M. Šljivak

Amar Osim na kraju je zadovoljan bodom sa Pecare.

Plavi su stigli zaostatak od dva gola i na kraju su osvojili jedan bod (3:3).

Amar Osim je na kraju istakao da je rezultat sasvim OK.

"Rezultat je OK. Obje ekipe imaju za čim da žale. Mi zato što smo jeftino gublili na poluvremenu u utakmici koja nije ličila na utakmicu gdje trebamo gubiti sa 3:1", istakao je Osim, te je nastavio.

"Oni su dali svoje šanse u tom periodu, mi nismo. Široki može žaliti jer je vodio sa 3:1, imali su puno prostora da naprave nešto više u kontri, ali nismo im dali više da igraju. Imali smo sreću da na klupi imamo malo bolje igrače. To smo iskoristili, ali neću biti bezobrazan i reći da bismo dobili utakmicu da smo imali još jednu zamjenu. Izbacili smo jednog beka da ne bi dobio žuti, jer ne bi igrao protiv Sarajeva. 3:3 je OK, moraš zadovoljan biti nakon što si odigrao neučikovito prvo poluvrijeme".

Hoće li ovaj povratak biti vjetar u leđa pred derbi sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će onoliko koliko mi to znamo da  iskoristimo. Bilo je puno užasnih stvari, ali probat ćemo da potenciramo dobre stvari i da izgradimo dobre stvari pred derbi".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Moj Amare ako si ti Stanu ostavio na klupi samo da ne dobije treci zuti karton onda si ti za penzije.Svi mi koji smo gledali tekmu smo Boga molili da dobije treci zuti da neigra u Derbiju.On i Zaimovic mogu još samo kod Brace u Vrbanjuši igrati.Znam ja da ti njega gotiviš al’ hebo njega Zeljo je bitan.
0 12
Juks
Kraljuuuu amare
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi