9

Komentari (9)

amadeus21
Da se ne lažemo, Željo ove sezone ne može ništa jer se u zadnjih par sezona mnogo toga lošeg izdešavalo i zbog tog sada rezultati trpe. Ali naredne sezone, kad Amar dovede igrače koje on želi i riješi se ovog kukolja, bit će to jedan novi, superjaki Željo
mbape
Zec ima snage za 6 i po minuta, a Željina djeca u punoj snazi sjede na tribinama.
Aduka
Bodove pisi igru brisi hehe kao i obicno
1921Tuzla1902
bebi
Ma sta god da se desi eto taj “amaw” je bolna tacna na svim temperaturama i podiocima :) Jebes ga tebra ne moze to tako valjda da smeta, da jedan takav covjek zasjeni vrh tabele il sta vec ?!? Zamisli velicinu kad si 4. a o tebi brine proplasirani :) I da se zna , volim svoj grad i ako ne moze Zeljkan, donesite tu titulu, osigurajte je i veatite u glavni grad BiH !
teddy sheringham
Ne vidim gdje i kako brinemo o četveroplasiranoj ekipi. Smijemo se tuđoj muci i taj animozitet između nas i vas je bio i biće.
Avayan
Ne vodi niko brigu o vama što ste konkurentni, nego se vidi briga upravo o onome što se sinoć desilo, a to je namješta je. OPET! Morž je kita obična i njegovo je prošlo i to se vidi. Ako vi budete namješta li i mi ćemo i ostali, pa će nam se svima liga ograditi. Pa ćemo vidjet. M
teddy sheringham
Amaw će biti vječiti trener Želje. Spustio je šapu i tu ostaje. A Željo nikad neće biti što je bio.
ljoze01
Željo neće nikad biti što je bio, biće 2x jači i bolji, vidjet ćeš tek pravog Želju!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.