12

Komentari (12)

Jedan.jeTaib.Torlakovic
Bravo rahmo mangupe
Ajax11
Ništa Corona...
Zagor
Pauza brate.. mozemo je dobit 5 puta.. i izlijecit se jos toliko ?
Nodi75
Pa mi smo njeni šampioni,zar ne..kmeee
pjanke.sa
A i krelac ovi momci igraju zajedno non stop su zajedno, tako da nikakva pravila nisu narusena. Sjedite i gledajte. I placite.
Ajax11
Pitar sam , samo onako pitam- i kada su zajedno moraju drzati razmak itd...fino je što slave jer imaju śta slaviti- ali glupo je postvljati video gdje njih 20 ima u jednoj prostoriji!
haris1000
Tataru i Rahmanivicu ističu ugovori na raju sezone, misle li to produžavati, sta je sa Šerbečićem, Ahmetovic kad se vraca treba kupiti napadača samo Handzic je tu
nedoni46
Polahko, nema vise slucaja da igracina ode dzaba, ne sikiraj se za ovu dvojicu. Za napadaca ne treba zurit odma dovodit, mada ne treba ni kasno, najkasnije mjesec pred pocetak da se uigraju, nije hica, slavi i raduj se brate.
Vena96
Rahman je igrac koji je igrao fantasticno zadnje 3 godine. Uzeo je 2 lige i 1 kup, dok je na putu barem jos jedna liga. Gube vrijednog igraca i birat ce da ide gdje god hoce a cim nema naznake da produzi to je najbeca greska sarajeva zadnjih 5 god sigurno ;)
atko70
Sampioni... Sampioni ????????????
rabodimis
Uzdravlje i zivjeli.. svaka cast na svemu.. Imate sta proslavit. NEPOBJEDIVI 2020 !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.