Amar Rahmanović pokazao kakva ludnica je sinoć bila u centru Sarajeva

Proslava titule

Amar Rahmanović pokazao kakva ludnica je sinoć bila u centru Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva uspjeli su odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine nakon što je Premijer liga sinoć zvanično prekinuta.

Izvršni odbor NSBiH donio je odluku da se sezona prekida, a titula je otišla u ruke igrača Sarajeva. Navijači i igrači bordo kluba su znali kako da proslave svoju sedmu titulu.

Naime, nakon potvrde koja je stigla iz NSBiH u centru glavnog bh. grada nastala je prava ludnica. Navijači i pojedini igrači su se okupili i proslavili titulu.

Bilo je tu raznih stvari od vatrometa, pa do žestokih provokacija prema navijačima ljutog rivala Željezničara. Veznjak bordo tima Amar Rahmanović pokazao je kako je sve to izgledalo sinoć.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Smijurija. :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti