Amar Rahmanović želja turskog velikana?

Bešiktaš pokazuje interes za bh. fudbalera

Amar Rahmanović želja turskog velikana?

M. Šljivak

Odlične igre Amara Rahmanovića za FK Sarajevo nisu prošle nezapaženo.

Desetka tima sa Koševa ima brojne ponude, a kako tvrde turski mediji, interes za Rahmanovića pokazuje turski velikan Bešiktaš.

Navodno, crno-bijeli iz Istanbula su zainteresovani za usluge 26-godišnjeg fudbalera i u narednim danima će poslati službenu ponudu za njega.

Rahmanović je već tri i po godine član Bordo tima. Jedan je od nosilaca šampionske ekipe, a i ove sezone je zaista odličan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odigrao je ukupno 19 utakmica u svim takmičenjima i ima učinak od devet golova, te osam asistencija.

Pored Bešiktaša interes za Rahmanovića pokazuje i ekipa Goztepea.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Jasta, privuko igre Besiktasa, pogotovo poslije tekme protiv Irana. Jos jedan od nasih vjecitih talenata u 27-oj godini. Rooney debitovo u 17-oj godini za Everton, onal mali sad u Dortmundu sa 16 godina, a kod nas kazu mlad je, tek su mu 23 godine, bice nesto od njega.
7 19
BordoBijeli
Nema nista od ovoga.Me pisite gluposti bezveze.Sve je dofovoreno,Rahmanovic produzuje ugovor.Djaba se nadate zeljovci
14 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi