Rađa se nova zvijezda u Istanbulu: Hasić objavom "zapalio" Bosfor, Vida se morao javiti

Nakon sjajnog gola

Rađa se nova zvijezda u Istanbulu: Hasić objavom "zapalio" Bosfor, Vida se morao javiti

Admin Čaušević

Navijači Bešiktaša imaju svog novog miljenika - Ajdina Hasića. 

Bh. fudbaleri tradicionalno igraju dobro u Turskoj, a sluteći po početku 2021. godine u Istanbulu se rađa nova zvijezda bh. fudbala.

Hasić je odlično ušao u ovu godinu, na dva posljednja meča zabio je dva gola, današnji protiv Rizespora bio je zaista spektakularan.

Kako to obično biva u modernom fudbalu i vrijeme društvenih mreža, pogotovo kod mlađih igrača, nakon utakmice ili gola slijedi objava na Instagramu.

Uradio je to i Hasić. Bh. veznjak je postavio nekoliko fotografija uz jedan sticker i tako "zapalio" Bosfor.

Za manje od sat vremena uspio je skupiti i preko dvije hiljade komentara. Nije se suzdržao ni Domagoj vida koji je našem veznjaku poručio da je "konačno počeo slušati."

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Navijači Bešiktaša nisu štedili s komplimentima. Nekim je bolji od Messija, nekim vrijedi 150 miliona eura, nekim je kralj...

Top Komentari

BetonskiMozgovi
Duljević na jednoj i Višća na drugoj strani, čekaj malo, zar to ne gledamo već par godina i vidi čuda, mi u četvrtom šeširu.. Ali ovaj mali će biti zvijer.
5 0
AsmirM
To samo u zvijezde dizite a cim usere pljuvacemo po njemu .
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi