15

Komentari (15)

Sarbit2019
Sto interesuje kmečavce koliko je para leglo.Hahaha postoji nešto sto se zove poslovna tajna,a vi prvo trebate deblokirati racune da vam bilo šta legne.Valjda ce modni guru otvoriti racun u Londonu na taj uplacujte vratit ce pare guru hoče Majkom se zakleo.
PRESEDAN
Džaba onaj Zuka frizira cijene na TM-u,kad za najboljeg igrača i reprezentativca dobiješ ovaj jad od odštete,još da nebi onog štrumfa Zubanovića,dobili bi 100.000€
rabodimis
E sigurno bez Zubanovica nista nebi bilo.. XD Nek on odje*e u svog zelju lagano, treba tjerat ta go*na sto dalje od kluba.. To "jos da ne bi" nek morzu prosipa, je*o mu on mater.. Daleko im, sto dalje bila kuca od FK Sarajeva, nek nam oni ne pomazu NIKAD, ako Boga znaju..
PRESEDAN
Nažalost,evo i Tatar svim silama pokušava da ode,i tu će mizerija biti,a i Fanimo se malo teže povrijedio.
Arnel925
GiS
Dtox
300.000 e. Plus procenat od moguce prodaje.
Brazuka
Recite kolika je cifra kriminalci iz kluba
fantasma
Boli te ku***!
GiS
E, cuj kriminalci iz kluba. Pa yebiga, uspjeli su SAMO napraviti ekipu, koja jedina u cijeloj 2020 godini sto se tice lige nije imala poraza. 2 pretkolo LP, PLAY OFF europske lige, gdje smo izgubili minimalno od Celtica. Jos racunaj onu kradju protiv Bresta.. I ako te bas zanima, zaradili smo 300.000 eura, pogledaj na TM ako ne vjerujes.
pjanke.sa
@GiS ama buraz ovom krelcu ne mozes objasniti osnovno kamoli ovo
Vrana
Za koliko su ga sad prodali
Vrana
Gdje gospodja buljubasic da mi objasni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.