Ambasador BiH u Velikoj Britaniji podržao Zmajiće

Lijep gest

Ambasador BiH u Velikoj Britaniji podržao Zmajiće

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas u Wrexhamu protiv Velsa igra vrlo važnu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Zmajići nakon tri odigrana kola u grupi 9 zauzimaju 3. poziciju sa četiri osvojena boda, dok je Vels posljednji sa tri.

Ova utakmica će biti jako bitna za izabranike Vinka Marinovića u borbi za drugu poziciju u grupi, a nekoliko sati prije utakmice došao ih je podržati i ambasador BiH u Velikoj Britaniji Vanja Filipović.

On je pružio podršku koja će sigurno mnogo značiti našim mladim momcima u ovako bitnoj utakmici.

Inače, susret se igra od 17.00 sati

Top Komentari

Aoki
Ako budu igrali kao što su zastavu okrenuli biće guravo
2 1
Syr
nije to lijep gest..nego mu je to posao..da reprezentatuje svoju drzavu u toj drzavi i da pruzi punu podrsku i pomoc svim gradjanima koji se nadju u toj drzavi ukoliko im je potrebna..pa tako i reprezentaciji da pozeli dobrodoslicu i stavi im se na raspolaganje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi