Ambiciozni drugoligaš pokušava dovesti Đurića

Čelnici tima optimistični, ali...

Ambiciozni drugoligaš pokušava dovesti Đurića

Teme:

Italijanski mediji su objavili informaciju je drugoligaš Bari 'bacio oko' na našeg Milana Đurića. 

Đurić je tokom ljetnog prijelaznog roka povezivan sa brojnim klubovima iz najjačih liga, a prema pisanju italijanskih medija, u borbu za njegov potpis se upustio i Bari koji ima ambicije da se vrati u elitni rang - Seriju A.

Tim iz provicincije Puglia već neko vrijeme prati igre Đurića u namjeri da ga dovede u svoje redove. Čelnici Barija su optimistični i navodno su istakli da će transfer Đurića biti teško, ali ne i nemoguće realizirati ovog ljeta. 

Iako Bariju ne nedostaju ambicije, teško je vjerovati da će Đurić pristati da pređe u drugi klub u Seriji B. Planovi su ozbiljniji i pitanje dana je kada će završiti u većem klubu od Cesene.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U prošlosti za Bari je imao priliku igrati bh. internacionalac Enis Nadarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi