14

Komentari (14)

VELEZ
Pa ako su Amosa pustili u finale zbog slicno onda nek tuka dobije medalju zbog ovoga???
Matic
Cist faul je bio.
Malmi_Suomi
@Matic - u ne za**baji ti jer znam da si ZA BiH.
Vozdra
Ante G.
Ovo se moralo svirati... Pokradena bih, kao na SP 2010! :)))
Matic
Naravno da sam za BiH ali treba se nekad malo i nasaliti. Dusmanima je najteze kada te vide nasmijanog. Zato glavu gore osmijeh na lice i idemo dalje.
Malmi_Suomi
@Matic znam da si , zato sam i napisao šta sam napisao a ja očigledno po " matore " dane moram još sa učim.
Huja, nepravda i puno puno drugih stvari.
Vozdra još jednom i... bravo majstore
Matic
Ne treba da te hvata huja nego sazaljenje. Osobe koje pokusavaju ismijavati svoju zemlju treba samo sazaljevati jer to je isto kao rodjenu majku da neko ismijava a iznad nje uzdize komsinicu. Zamisli samo kakva huja njih uhvati kada cim predju Unu ili Drinu, prvo sto cuju je “di si, ili gde si BOSANAC, hajde ispricaj nam neki vic da se smijemo/smejemo.
Malmi_Suomi
Bravo legendo. Znao sam tj od kada sam ovdje imao sam sa tobom predosjecaj da si pravi Bosanac i Hercegovac i da voliš ovu našu napaćenu domovinu pa kakva god da je NAŠA je. Neko misli da se meni sviđa ovakvo trenutno stanje gdje nam broje krvna zrnca i gledaju kojem se ko Bogu moli??? NE BRATE nisam se borio za to. Yebo mene buraz Moj, najžalivije mi je onih kojih više nema ( a tovar mojih sarajevskih havera nema više) i dali svoje živote da bi mi ovdje neko izjednačio nas i " njih" agresore i sa lijeve i desne strane. Svjestan sam ja da je ovo sportski portal i da nije mjesto ovoj priči ovdje i da nije ok što pišem o ovim stvarima ali..... Baš zbog mojih havera koje su živote svoje dali ja da čitam šta " tastatura ratnici pišu" i MUKA MI OD TOGA pa PUKNEM i pođem pisati šta sve pišem. Ali ti si u pravu. Vozdra paša moj !
Peđa
Čist žuti je bio.
Malmi_Suomi
Ti si za CRVENI! Haj m r š odavde provokatoru
Zaštita Identiteta
Ne kontam, crvenilo na slici je od leda... jedino ako nema i neki hematom koji nije baš očigledan
Ibro
Brzo ozdravljenje Amee nas ponos
Malmi_Suomi
A njegov fiziotarapeut tj cijelog BH tima Ćatibović N. Dobar momak i dobar fiziotarapeut te se nadam da će " skrpiti " nešeg Amela. Sretno momci
vanzemaljac
Ponos države!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.