17

Komentari (17)

Nermmmmmm123
Jedan od boljih nasih napadaca sretno Bekicu !
sakinamaaa
Podigli kredit da dovedu pojacanja da ne ispadnu iz lige
Tuzla1974
Ljacmu1
Pametniji od Vrapčića
kurjak
@sakinamaaa Šta ti misliš o neandertalcima?
Elber7
Amer Bekic smrad koji se radovao postignutom golu Slobodi kao da je dao go u finalu lige prvaka.
Nermmmmmm123
Aj ne rise Bogati
SarajFK
BRAVO SLOBODA, tako se to radi. Nek se ugleda nas glupi vlasnik kako se i sa malo para moze dobro pojacati. A mi imamo milione a covjek zaposlio lopova hadzica da mu dovodi pojacanja. Boze ti sacuvaj.
damir83
Nemaš ti veze, čisto sumljam da di normalan a sigurno nisi navijač sarajeva !
SarajFK
Nasi igraci nigdje ne mogu igrati kao sto ni klubovi nikada nece izboriti grupne faze jer nemamo skole niti ucitelje-trenere. Znate li ijednog naseg trenera da je otisao negdje i napravio neki zapazen rezultat? Naravno da ne znate jer ih nemamo. Nama su najveca trenerska imena varalica husref musemic, kamatar amar osim i kockar baka sliskovic. Ni jedan od njih ne moze voditi ni treceligase iz komsiluka. Do sada su nam prodavali pricu o terenima kao glavnom krivcu za sve. Sta ce sada kada se zavrse svi tereni? Ko ce sada biti kriv?
rabodimis
Potrudis se ti, nema sta.. Il pises gluposti il vrijedjas.. TI glupane nisi cuo ni za jednog naseg trenera, TI si glup ko ku*ac pa ne vidis niti jednog uspjesnog BH-a igraca.. Ko li onda igra za reprezentacije, da mi je znat.. Ti papak maleni imas obraza da kazes nesto o Husrefu Musemicu ??? Tvoj domet je da se prodas nekom na ss.ba ko navijac FK Sarajeva a njegov vitrine pune trofeja.. Za njega Balkan komplet zna a tebe ni rodjena mati ne poznaje.. Kad se zavrse svi tereni, je*acemo ti mater svi zajedno, da proslavimo... ;)
pjanke.sa
yugopo
Treba dato vise prostora mladim trenerima da dodju do trofeja kao sto su Osim I Husref. Za nadati se da ce biti jos mladim trenera kao sto su Dudic,Nermin Basic,Bosnjakovic,Spahic... Inace cemo biti u krizi sa domacim trenerima za par godina.
rabodimis
Po citav dan visis na ovom portalu i mene pitas ko su nasi uspjesni ljudi/treneri/igraci ??? Sta sam ti ja tumac ss.ba ? Pa ukucaj u pretrazivac sta te intesuje nesposobni glupane, imas je*enih informacija o cemu god hoces na dva klika !! PS Ti nemas nikakvo pravo da nekom nesto lose kazes, ti cak nisi ni navijac ti si anti navijac, ti nemas svoj klub nego klub protiv kojeg si.. Kompleksas obicni, puna ti usta uspjesnih i ne uspjesnih a 100% ni hljeb ne znas kupit sam, i dalje ti mati kupi.. Ono bi fol nekom mane nalazilo.. tctctc.. ku*cina obicna od covjeka..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.