Komazec bodrio Sarajevo: Bio sam uvjeren u prolaz

Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva

Komazec bodrio Sarajevo: Bio sam uvjeren u prolaz

Samir Mlaćo

Nikola Komazec, nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva viđen je jučer u Sarajevu.

Odmah su se pojavile informacije da će iskusni napadač ponovo obući dres bordo tima, a on je za SportSport.ba otkrio zbog čega je boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

"Bio sam tu sa drugarima, a kasnije i na utakmici Sarajevo - Zaria. Uvjeren sam bio poslije 2:0 da će Sarajevo proći i vidjelo se da su momci htjeli da prođu. Šteta, Sarajevo je mnogo bolja ekipa od Zarie, ali u fudbalu uvijek ne pobjeđuje bolji", kazao je Komazec za SportSport.ba.

"Nemamo ni sreće. Izvučemo najtežeg protivnika, a mogli smo ekipe iz Andore, Farskih Otoka i slično. Sve u svemu, bilo je prelijepo na tribinama, sjajna atmosfera i vidi se da je klub na većem nivou u odnosu na period kada sam igrao", jasan je srbijanski napadač.

Još uvijek je član momčadi South China iz Hong Konga.

"Pripremam se, treniram, imam taj važeći ugovor, ali sve su prilike da neću ostati u tom klubu. Ponuda ima sa svih strana svijeta, pa vidjet ćemo. Uvijek je bolje dva puta izmjeriti", dodao je 29-godišnji Komazec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što se mora uvijek istaći jeste da je Komazec bio omiljen kod navijača u gotovo svim klubovima u kojima je nastupao, a njih je ne mali broj. Kada tome dodamo i sjajan odnos prema medijima, te to da je uvijek i u svim situacijama na raspolaganju "sedmoj sili", zaista srbijanski internacionalac ima sve odlike pravog sportiste.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi