Horde zla izabrale najborbenijeg igrača Sarajeva

Nagrada za Amera Dupovca

Horde zla izabrale najborbenijeg igrača Sarajeva

E. Škorić

Navijačka grupa Horde zla na kraju svake sezone dodjeljuje trofej "Ismir Pintol" koji se dodjeljuje najborbenijem igraču Sarajeva u sezoni.

Trofej se tradicionalno dodjeljuje svake sezone u čast Ismira Pintola, mladog navijača Sarajeeva koji se za život borio do posljednjeg trenutka sa bordo šalom oko rata.

Zanimljivo da se trofej u četiri navrata nije dodijelio jer, kako poručuju navijači, niko od igrača ga nije zaslužio.

Ovaj put je nagradu za najborbenijeg igrača kluba dobio stoper Amer Dupovac, koji je zaista davao sve od sebe u bordo dresu u svakom meču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pored Amera Dupovca, kojem ovom prilikom želimo i sretan rođendan, zahvalnice za požrtvovanost, trud i zalaganje za bordo dres u sezoni 2020/21. su dobili: Vladan Kovačević, Mirko Oremuš, Andrej Đokanović, Matthias Fanimo i Hrvoje Miličević", stoji u saopštenju grupe Horde zla.

Navijači Sarajeva nisu najsretniji ishodom sezone. Njihov tim je ostao bez titule iako se na polusezoni činilo da ima nedostižnu prednost, ali je za utjehu stigao trofej Kupa BiH. Podsjećamo, Sarajevo je pobijedilo Borac boljim izvođenjem penala u srijedu u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rivaldo
Dupovac zasluzeno. Ali za sta Oremus? Jedan od najgorih na proljece.
0 5
chelsea321
Jel i taj bio najborbeniji kad su horde usle da ih tuku pa je zato dobio nagradu..haha
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi