Amer Gojak otkrio kome posvećuje gol

Za Ligu prvaka

Amer Gojak otkrio kome posvećuje gol

E. Škorić

Dinamo je, zahvaljujući pogotku Amera Gojaka, večeras osigurao mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka.

Modri su u Norveškoj odigrali 1:1 protiv Rosenborga i to je, uz onih 2:0 na Maksimiru, bilo dovoljno za veliko slavlje.

Juank je bio bh. reprezentativac Amer Gojak, koji je eurogolom uništio sve nade Norvežanima, a otkrio je i kome je posvetio gol.

"Pritisak je bio velik. Drago mi je da sam zabio gol, ali to je plod cijele ekipe. Pogodak posvećujem djedu", zaključuje Gojak i dodaje:

"Teška utakmica. Svi smo ovo zaslužili, svi dišemo kao jedan i sav trud se isplatio. Na odlasku sam rekao da ćemo donijeti Ligu prvaka i obećavam da ćemo biti dobri u Ligi prvaka".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golman Dominik Livaković je sretan zbog novog uspjeha Dinama.

"Nismo dobro ušli u utakmicu kao što znamo. Na poluvremenu se trener malo ljutio na nas pa smo bolje odigrali u drugom dijelu i ostvarili veliki uspjeh".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi