Dinamo prodao Gojaka u Seriju A za šest miliona eura!
FOTO: Instagram

Završena saga

Dinamo prodao Gojaka u Seriju A za šest miliona eura!

A. Čaušević

Nakon nekoliko odličnih sezona u Dinamu Amer Gojak je napustio zagrebčaki klub i karijeru će nastaviti u Seriji A. 

Gojak će karijeru nastaviti u Torinu koji je prema izvještajima italijanskih medija postigao dogovor sa višestrukim prvakom Hrvatske.

Bh. veznjak će u torinske Bikove stići na jednogodišnju posudbu koji će biti obavezan da otkupi njegov ugovor i to za iznos od 6 miliona eura.

Gojak je prve fudbalske korake napravio u Željezničaru, zatim je uslijedio odlazak u Olimpik, da bi se prije šest godina transferirao u Dinamo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojim zalaganjem, trudom i uvijek vedrim raspoloženjem bio je omiljen u svlačionici Dinama, ali i među navijačima Modrih.

Dinamo napušta nakon osam osvojenih trofeja, 159 odigranih utakmica te 15 postignutih golova od kojih su neki bili ključni, posebno oni u evropskim takmičenjima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Napokon. Zelim ti srecu nek si otisao iz Dinama unistili bi te do kraja
23 2
Dino69
Vec dugo stagnira..nadam se da ce sad da se pokaze
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi