13

Komentari (13)

user1616752876
On je protiv Veleža nedavno odigrao posljednji meč za Mladost. Ovako piše u tekstu.Pa novinaru oni tek igraju sa Velezom.Jesam li ja nešto propustio ili je ovaj tekst trebao u budućnosti biti objavljen.
Husrefbeg22
eto njega zimus nazad u mladost
SickLook
Otjerao ga zeljo ko kera,a sutra ce reci njihov igrac hahaha
lalinjo
Osijek(mađari) ne uzimaju igrače tek tako,pratili su oni njega dosta dugo i znaju o njemu sve i to još nije dovoljno dok Bjelica ne potvrdi,tako se radi u ozbiljnim klubovima.
Ecosport
Vidi se oduševljenje na licu igrača
krems_krems12
Makar ce moci poslije da prica kakva je trava u Osijeku
Chwilla
Ma otiso djaba, nece MD dobiti feninga! Sretno mu u buducem klubu!
ratip irats
Pa jeli slobodan igrac? Ili ga je Musija pustio? Procitate li Vi ovo sto napisete?
KB9
Procitas li ti text ili samo naslov??
Manager
ma kad te zanima neki igrač i o njemu nešto .. odmah transfermarkt otvori i nađi ga tamo i imaš sve .. jel ljevak ,dešnjak .. kad je gdje prešo,za koliko para ,kolko je minuta gdje odigrao itd. itd.
ratip irats
KB9 u tekstu pise prvo da je slobodan igrac, a naredni odlomak da ga je Musija pustio!? Zato i pita citaju li oni sta pisu.
ratip irats
Znam i hvala. Posao novinara je da napise te neke stvari, da clanak ne bude suhoparan. Pozdrav
ragge
Strašan igrač, sretno doktore.. nadam se da će pokazati šta zna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti