Amer Hiroš stiže u grad na Neretvi?

Bio je odličan u dresu Mladosti

Amer Hiroš stiže u grad na Neretvi? · Saznajemo

A. Čaušević

Amer Hiroš iza sebe ima odličnu polusezonu u dresu Mladosti i nije čudo što Sarajliju u svojim redovima žele klubovi iz vrha Premijer lige. 

Kako SportSport.ba saznaje naredni klub u karijeri 24-godišnjeg veznjaka mogao bi biti Zrinjski.

Zrinjski je ozbiljno zagrizao za Hiroša kojeg krasi odlična tehnika i vrlo dobar pregled igre i ne isključuje se mugućnost da Mladost u zamjenu dobije nekog od igrača iz trenutog kadra Plemića.

Kao jedna od opcija mogućoj zamjeni spominje se i Filip Arežina, koji je u prošlosti nastupao za Mladost, ali mu se se trenutno baš i ne ide iz grada na Neretvi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hiroš koji je ponikao u FK Željezničar, a kratko boravio u Olimpiku i Goraždu je jesenas zabio četiri gola i upisao asistenciju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Humac
Kompletnoj veznoj liniji Zrinjskog se zahaliti.I svim igračima u godinama osim naravno Bilbije i Jakovljevića.Zahvaliti se i vječno povrijeđenim igračima koji više ne igraju nego što igraju.Klub je postao socijala zato i nije bio prvak zadnje tri sezone.Više od trenera su krivci uprava zbog pogrešne igračke selekcije ili odabira trenera.Vidi se i negativan utjecaj menadžera koji guraju islužene igrače.Baku treba postaviti za sportskog direktora pa neće biti lutanja u seleciji igrača ili profilu trenera,
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi