6

Komentari (6)

saju701
Vaha ih odveo Vaha ce im i odrediti ko ide na SP a ko ne ide.Ljudski je oprostiti e sad da li je to za oprastanje to ce Vaha sam donijeti odluku.
Noone
Pa vidiš da ne trebaš, ne budi glup
DamirT
Eto cim su se plasirali na SP,ovaj "izgladio" sve s trenerom.Malo sutra,hoce da nastupa na SP samo.Ne bi bilo fer da ga zovne,a da neko ko je igrao kvalifikacije ostane kod kuce
yugopo
Pa sta ovaj sto SE predomislio da ga pozove,a kod kuce ostane igrac Koji SE borio I igrao kvalifikacije. A Ove zvijezde znaju da im na SP moze cijena porasti zato I hoce u reprezentaciju
lalinjo
Pazi ti ovo,narod Maroka je protiv Vahe,jer je potjerao ljenčine i mazlume koji misle da je repka njihova i da mogu raditi što hoće,ako je stvarno tako moj Vaha nemaš tu šta tražiti,samo ih oderi financijski da im više ne padne napamet da te slučajno ponovo nazovu.
FahroKonjHodzic
isceraj ga vaha mostara ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.