Amir Hadžiahmetović rijetko igra, ali ove zime pravi transfer karijere?
Nije se naigrao ove sezone, tačnije upisao je samo pet nastupa u Super ligi

Ako je vjerovati turskom mediju Fanatik

Amir Hadžiahmetović rijetko igra, ali ove zime pravi transfer karijere?

S. Mlaćo

Prema pisanju turskog Fanatika, mladi bh. reprezentativac Amir Hadžiahmetović nalazi se na meti italijanskog Udinesea.

Bajić trenutno nosi dres Konyaspora odakle je stigao iz sarajevskog Željezničara, a u dosadašnjem dijelu sezone upisao je tek pet nastupa, od toga tri u posljednja tri kola.

Nastupao je i za drugi tim Konyaspora, pa sigurno ostaje veliko pitanje kako je zapravo došlo do interesa člana Serie A.

Važeći ugovor sa Konyasporom Hadžiahmetović ima do ljeta 2020. godine, a ovo ne bi bila prva kupovina Udinesea u Konyasporu. Naime, italijanski tim je iz ovog klub doveo Riada Bajića, koji se nije naigrao, pa se odlučio na povratak u Tursku, ovaj put na posudbu u Basaksehir

Top Komentari

Guber
Bajić? Ccc čitate li vi tekst kad ga objavite.
28 3
plavi kanarinac
GRBAVICA ŠKOLA FUDBALA !!!
1 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi