Da li vas je zbunila crvena boja na licima igrača Rome i Udinesea?
Igrači obje ekipe imali su crvenu boju na obrazima u današnjem meču, što je isprva zbunilo sve prisutne...

Uključili se u akciju

Da li vas je zbunila crvena boja na licima igrača Rome i Udinesea?

E. Škorić

Roma je danas u Udinama razočarala i izgubila od Udinesea minimalnim rezultatom 1:0.

Nije to bila Bog zna kakva utakmica, ali Udinese je pod vodstvom novog trenera upisao veliku pobjedu i tako nakon jednog dužeg perioda osjetio slast pobjede.

Roma je novim porazom pala na šesto mjesto i sve je dalje od samog vrha, a izmiču joj i pozicije koje vode u Ligu prvaka...

Zanimljivo da su igrači Udinesea i Rome nosili crvene linije na obrazima, a ubrzo su italijanski mediji otkrili u čemu je fol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, u pitanju je akcija protiv nasilja nad ženama i ovi klubovi su uzeli učešće, pa su istu podržali sa crvenom bojom na obrazima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Vidi Kolarova umislio covjek da je na ratistu...
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi